Aquesta unitat disposa de bústies per a enquestes i suggeriments a diferents punts dels centres: a l'entrada principal de l'Hospital, del Centre Sociosanitari Bernat Jaume i del CAP de l'Escala Moisès Broggi, així com a les sales d'espera de Consultes Externes, Urgències, Radiologia i Extraccions de l'Hospital.
Fora de l'horari d'atenció al públic, el ciutadà es pot adreçar al Punt d'Informació de l'entrada principal o a Admissió d'Urgències.
Per a suggeriments, agraïments, consultes o reclamacions, podeu omplir aquest formulari que hi ha a continuació, segons quin sigui el vostre cas:
Qualsevol intervenció en l'àmbit de la salut requereix que la persona afectada hagi donat el seu consentiment específic i lliure i hagi estat informada prèviament del procediment.
Aquest procés d'informació gradual ha de quedar reflectit a la història clínica de cada pacient i, en alguns casos, cal emplenar un document anomenat "consentiment informat" que reflecteix els riscos propis de la intervenció o procediment diagnòstic, els riscos personalitzats i els possibles efectes secundaris. L'usuari ha de fer una lectura acurada d'aquest document i signar-lo, si s'hi està d'acord.
El Comitè d'Ètica Assistencial (CEA) és un comitè consultiu multidisciplinari que està al servei dels usuaris i professionals de l'entitat per ajudar a analitzar els dilemes ètics originats en la pràctica assistencial, acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
La composició i funcions del CEA estan determinades per l'Ordre de 14 de desembre de 1993 d'acreditació dels comitès d'ètica assistencial.
Després de la deliberació de cada cas, el Comitè emet una recomanació que és no vinculant. De tota manera, l'experiència de treball posa de manifest que aquestes consultes són de gran ajuda per a les persones que les han formulat.
Qui pot consultar el CEA?
Tal com recullen les normes de funcionament del Comitè, poden consultar el CEA els professionals que estiguin vinculats laboralment a la Fundació Salut Empordà i els usuaris i familiars de pacients atesos als centres de l'entitat.
Com fer una consulta al CEA?
Els professionals de l'entitat es poden posar en contacte directament amb els membres del Comitè.
Els usuaris i els familiars de pacients es poden adreçar a la Unitat d'Atenció al Ciutadà, la qual facilitarà el contacte amb el CEA.
Trobareu més informació sobre el CEA, en aquest fulletó explicatiu.
Les guies d'atenció a l'usuari recullen indicacions i recomanacions útils per a les persones que utilitzin alguns dels serveis de la Fundació Salut Empordà. Hi figura des de la documentació que cal portar per ingressar, a la normativa de visites o els serveis de suport, entre d'altres.
Hospital de Figueres
ABS de l'Escala, CAP Moisès Broggi
Política de la UAC i Participació ciutadana
Cap de la Unitat: Glòria Rey i Tardiu
AVÍS IMPORTANT: seguint les mesures de prevenció recomanades per les autoritats sanitàries, eviteu venir al centre per a fer gestions o consultes. Podeu fer-nos-ho arribar a través del telèfon 972 501 400, extensió 1801 o entrant a Contacte i omplint el formulari.
Podeu contactar amb els responsables de la Unitat d'Atenció a la Ciutadania de la FSE mitjançant aquest formulari:
Informació bàsica sobre protecció de dades | |
---|---|
Fundació Salut Empordà | |
Gestionar l'enviament d'informació relacionada amb la petició | |
Consentiment de la persona interessada | |
Fundació Salut Empordà | |
Política de privacitat |