Centre de Rehabilitació de Roses

El Centre de Rehabilitació de Roses és un espai d'assistència transversal i que col·labora amb altres disciplines tant mèdiques com quirúrgiques de la seva àrea d'influència. Tracta el pacient de manera integral i multidisciplinària per aconseguir el màxim nivell d'autonomia, capacitat funcional i qualitat de vida dels usuaris. S'apliquen mesures terapèutiques i ajudes tècniques destinades a corregir o minimitzar la discapacitat, tant transitòria com permanent. 

L'equip està format per dos fisioterapeutes, que treballen coordinament amb el Servei de Rehabilitació ubicat a l'Hospital de Figueres. Així el centre pot garantir la continuïtat de l'assistència en processos d'alta complexitat.

Es troba situat en una planta baixa d'un edifici d'habitatges. Es tracta d'un espai diàfan i lluminós de 286 metres quadrats a dos nivells, dividit en zona d'electroteràpia, zona de gimnàs, despatx mèdic i vestuaris amb lavabos adaptats.

La zona d'aparcament gratuïta més propera és la que es troba a darrera del jaciment arqueològic de la Ciutadella (Ronda Miquel Oliva Prat).

Projectes
Indika
DAREmpordà
Llavor de futur
PROJECTES EUROPEUS
Compra pública d\'innovació
FEDER
Contacteu-nos

HOSPITAL DE FIGUERES

Ronda Rector Arolas, s/n
17600 Figueres (Girona)

Tel. 972 501 400

 Per correu electrònic

 Com arribar

 Temps d'espera a Urgències

 

 

 @HospiFigueres 

 @hospitalfigueres

 @HospitalFigueres

 @CSSBernatJaume

 @ABSEscala

 Fundació Salut Empordà  - FSE

 

Entitat proveïdora de:

Departament de Salut
CatSAlut
Departament de Treball, Afers socials i Famílies

Certificacions:

Medical Tourism Certification MTQUA