Si necessiteu un justificant d'ingrés, sol·liciteu-lo al Servei d'Admissió de la vostra unitat. Si és per una visita, demaneu-lo al Servei d'Admissió de Consultes Externes o bé a través dels terminals de confirmació de visita. I si és per una prova diagnòstica, a l'Admissió del servei.
Adreceu-vos a la Unitat de Documentació Clínica. Allà us facilitaran informes mèdics, resultats d'exploracions realitzades als centres o còpies de la història clínica.
En determinades circumstàncies d'especial gravetat, podeu demanar una segona opinió mèdica a un altre metge o metgessa sobre el diagnòstic o el tractament que us han donat per a la vostra malaltia. En aquest cas, la segona opinió mèdica és l'informe emès per aquest facultatiu amb la finalitat de contrastar el diagnòstic o el tractament inicial.
Per a demanar informació, podeu adreçar-vos a la Unitat d'Atenció al Ciutadà.
Les voluntats anticipades són les instruccions que una persona major d'edat, amb capacitat suficient i de manera lliure, adreça al seu metge o metgessa responsable, per tal que les tingui en compte quan la persona es trobi en una situació en què les circumstàncies que concorrin no li permetin expressar personalment la seva voluntat. També admet la possibilitat que la persona nomeni un representant que podrà actuar amb l'equip sanitari com a interlocutor, en cas que ella no estigui en condicions d'expressar la seva voluntat.
Les voluntats anticipades es recullen en un document de voluntats anticipades (DVA), regulat per la Llei 21/2000, de 29 de desembre.
Per a demanar informació, podeu adreçar-vos a la Unitat d'Atenció al Ciutadà.
La targeta sanitària individual (TSI) identifica i acredita els ciutadans com usuaris del sistema sanitari públic de Catalunya. És gratuïta i facilita l'accés als centres de la xarxa sanitària pública. També permet obtenir els medicaments finançats pel Servei Català de la Salut a la farmàcia. És personal i intransferible. Per demanar-la o renovar-la, adreceu-vos al vostre Centre d'Atenció Primària.
Heu de demanar cita amb el vostre metge de capçalera del Centre d'Atenció Primària, que és el professional autoritzat per a fer-vos el document de baixa.
Podeu fer la inscripció a la Unitat de Registre de Nadons, que està situada a la planta baixa del centre.
L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 10 h.
Podeu demanar més informació al Punt d'Informació que hi ha a l'entrada de l'hospital.
Podeu adreçar-vos a la Unitat d'Atenció al Ciutadà o bé accedir a aquest formulari que hi ha a continuació, segons quin sigui el vostre cas.
És molt important que tingueu actualitzades les vostres dades personals, ja que és la manera que tenim de contactar amb vosaltres i informar-vos de les visites i intervencions programades. Les podeu actualitzar a qualsevol punt d'Admissions de la Fundació Salut Empordà o al vostre Centre d'Atenció Primària.
Després d'una hospitalització o d'una assistència a urgències, és imprescindible que un metge prescrigui el trasllat amb ambulància per tornar a casa. El transport sanitari no urgent es fa, preferentment, amb transport col·lectiu, excepte que el metge indiqui el contrari. El centre sanitari s'encarregarà de sol·licitar el servei a l'empresa que gestiona el transport sanitari.
És el web que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut, serveis i inclou també la informació que s'ha generat per l'atenció sanitària que us hagin prestat en algun dels centres assistencials públics. També permet realitzar tràmits i gestions en un entorn segur.
Per garantir la seguretat i la confidencialitat en l'accessibilitat a les dades, només hi tindran accés les persones de 16 anys o més que disposin de la targeta sanitària individual (TSI) i un certificat digital o un codi d'usuari que es demana al CAP.